Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on vuosituhansia vanha hoitomuoto. Siinä kehon vyöhyke- eli heijastealueita käsitellään erilaisin painallus- ja hierontatekniikoin. Näin vaikutetaan hermoston kautta kehon kohdealueisiin. Heijastealueita on jaloissa, käsissä, kasvoissa, korvissa ja selässä. Heijastealueet vastaavat pienoiskoossa kaikkia kehon osia mukaan lukien sisäelimet.

Heijastealueiden energiatukokset ja uraatti- ym. kidekeräymät häiritsevät kehon normaalia toimintaa. Niiden poistaminen vyöhyketerapialla palauttaa kehon tasapainon, jolloin keho pystyy jälleen parantamaan myös itse itseään. Vyöhyketerapian hoitovaikutuksista on tehty runsaasti tieteellisestikin hyväksyttyjä tutkimuksia.

Vyöhyketerapiahoito

Ennen hoitoa vyöhyketerapeutti selvittää asiakkaan terveydentilan, lääkitykset, jne. myös mahdollisten hoidon vasta-aiheiden varalta ja tekee yksilöllisen hoitosuunnitelman. Jos vyöhyketerapia ei sovi asiakkaalle, vyöhyketerapeutti voi ehdottaa hänelle sopivaa hoitomuotoa.

Ensisijaisesti vyöhyketerapian aikana käsitellään jalkojen vyöhykejärjestelmät, mutta tarvittaessa vyöhyketerapeutti voi täydentää hoitoa muitakin heijastealueita käsittelemällä ja liittämällä hoitoon muita vyöhyketerapiaan pohjautuvia esim. kehoa syvärentouttavia hoitomuotoja.

Vaikka jotkin vyöhykealueet voivat toisinaan olla arkoja, koetaan vyöhyketerapia miellyttävänä, rentouttavana ja ihmisen hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti myönteisellä tavalla vaikuttavana hoitomuotona.

Hoitoon sisältyy lisäksi yrtti-merisuolajalkakylpy, yrttiuutejuoma ja yrttitee.

Vyöhyketerapia 1,5-2 h, hinta 55 euroa (sis. alv 24 %)

Ajanvaraus: Siirry tästä ajanvarauslomakkeeseen
Voit myös varata ajan puhelimitse tai sähköpostilla, ks. Yhteystiedot

Tervetuloa kokonaisvaltaisesti mieltä ja kehoa hellivään hoitoon, josta poistut kevyin jaloin!