Antlitz-analyysi / Solumineraaliterapia

Solumineraalit

Dr. Schüsslerin kehittämät solumineraalit ovat puhtaita luonnontuotteita, joiden kivennäisaineet kalsium, kalium, rauta, magnesium, natrium, fluori, fosfori, kloori, rikki ja pii saadaan Euroopan maaperästä. Saksankielinen "Schüsslersalze = Lebenssalze" eli elämänsuolat kuvaakin hienosti näiden elimistöllemme välttämättömien kivennäisaineiden merkitystä.

Dr. Schüsslerin alkuperäisellä valmistusmenetelmällä valmistetuissa solumineraaleissa kivennäisaineet on hierretty maitosokeriin ja puristettu tabletin muotoon. Tabletit ovat gluteenittomia. Ne sopivat mainiosti diabeetikoille ja käyttö onnistuu myös laktoosi-intoleranteilta.

Hienojakoisten solumineraalien annetaan imeytyä lisäravinteista poiketen suun ja nielun limakalvoilta verenkierron kautta solujen ravinnoksi, jolloin kehon paranemisprosessit käynnistyvät solutasolla. Solumineraalit läpäisevät solukalvon, toimivat soluissa impulssin antajina vaikuttaen solun toimintaan ja aineenvaihduntaan ja sitä kautta elvyttävästi kehon elintoimintoihin.

Solumineraalien käyttö ja itsehoito

Kehomme voi hyvin, kun soluillamme on riittävästi niiden optimaaliselle toiminnalle ja aineenvaihdunnalle välttämättömiä rakennusaineita. Solumineraaleja voi myös käyttää homeopatian, kukkatippojen ja muiden terapiamuotojen rinnalla. Ne sopivat erinomaisesti koululääketieteen hoitojen tukihoidoksi eikä mikään lääkehoito ole esteenä niiden käyttämiselle.

Solumineraaleilla ei ole todettu olevan sivuvaikutuksia eikä yliannostuksen vaaraa. Ne ovat kehollemme luonnollisia ja välttämättömiä aineita ja myös oireen mukaisessa itsehoidossa turvallisia.

Alati muuttuva elinympäristömme kuluttaa solujemme kivennäisainevarastoja, eikä köyhtynyt ruokamme aina pysty täyttämään solutason kivennäisainepuutteita. Solumineraalit ovat turvallisia kaikenikäisille. Ne ovat erittäin suositeltavia paitsi aikuisille myös kasvuikäisille lapsille ja ikääntyneille sekä raskaana oleville, raskaaksi haluaville ja heidän puolisoilleen.

Antlitz-analyysiin perustuva hoito

Kasvoistasi Antlitz-analyysissä todetut kivennäisaineiden puutostilat eli asiantuntijan lukema henkilökohtainen "resepti" varmistaa kehosi kokonaisvaltaisen hoitamisen ja laajamittaisen hyödyn. Hoito on aina yksilöllinen, sillä käyttöön otetaan vain ne solumineraalit, joita kehosi sillä hetkellä tarvitsee.

Dr. med. Wilhelm Heinrich Schüssler

Dr. Wilhelm Heinrich Schüssler

Saksalainen lääkäri ja homeopaatti Wilhelm Heinrich Schüssler (1821-1898) tutki lääkärintyönsä ohella organismien sisältämiä kivennäisaineita ja todensi ihmisen solujen sisältävän useita kivennäisaineiden yhdistelmiä. Kaikki elimistön toiminnot perustuvat solujen sisällä tapahtuviin reaktioihin. Yhden tai useamman kivennäisaineen puutostila soluissa johtaa kehon toiminnan häiriintymiseen ja lopulta sairastumiseen.

Dr. Schüssler kehitti 12 solumineraalia, joiden kivennäisaineet ovat kehomme välttämättömiä rakennusaineita. Tästä hoitomenetelmästä kehittyi Keski-Euroopassa arvostettu, laajalti käytetty hoitomuoto terveyden vaalimiseen, yleiskunnon kohentamiseen, sairauksien ennaltaehkäisyyn, akuuttien ja kroonisten, niin psyykkisten kuin fyysistenkin terveydellisten ongelmien täydentävään hoitoon.

Tänä päivänä ihmiset ottavat yhä enemmän vastuuta hyvinvoinnistaan ja hakevat aktiivisesti luonnonmukaisia vaihtoehtoja koululääketieteen rinnalle. Siihen perustuu solumineraalien suosio ja kysynnän vahva kasvu.

Antlitz-analyysi

Dr. Kurt Hickethier

Dr. Schüssler tunnisti intuitiivisesti kivennäisainepuutokset potilaidensa kasvoista. 1900-luvun alkupuolella Dr. Kurt Hickethier (1891-1958) kehitti Antlitz-analyysin (saks. antlitz = kasvot). Siinä kasvojen ihon tutkimuksen avulla todetaan tutkittavan henkilön kivennäisaineiden puutostilat ja tehdään yksilöllinen hoitosuositus.

Jo ennen oireiden ja sairauden puhkeamista solumineraalien puutostilat on tunnistettavissa kasvojen ihon tunnusmerkeistä. Niitä ovat mm. kasvojen ihon väri, paikalliset värimuutokset, rasvaisuudet, kiillot, rypyt ja ihon pinnan muutokset kasvoissa. Antlitz-analyysi onkin asiakkaalle vaivaton, kivuton, nopea ja edullinen tapa todeta kehossa solutasolla vallitsevat kivennäisaineiden puutostilat. Se selvittää luotettavasti, onko tutkittavalla henkilöllä kivennäisainepuutoksia, ja jos on, mitä ja miten suuria ne ovat.

Soluissa olevat kivennäisainepuutokset eivät heti johda oireiden syntymiseen tai sairauden puhkeamiseen. Ihmisen organismi yrittää korjata sairaita soluja hakemalla verenkierrosta soluista puuttuvia rakennusaineita. Keho pystyy estämään sairauden puhkeamisen niin kauan kuin veressä on käytettävissä riittävästi samoja kivennäisaineita.

Antlitz-analyysissä hoitosuositus tehdään niistä solumineraaleista, joiden tunnusmerkit esiintyvät voimakkaimpina tutkittavan kasvoilla. Solumineraalikohtainen käyttösuositus on 1-6 tablettia päivittäin. Solumineraalit eivät ole lääkkeitä, vaan soluillemme välttämätöntä ravintoa. Ne auttavat käynnistämään kehomme itseparannusvoimat.

Ohjeet Antlitz-analyysiin valmistautumista varten

Analyysiä edeltävänä iltana:
Pese kasvot huolellisesti, älä laita kasvoille voiteita yöksi.

Analyysipäivänä:
Älä pese tai pyyhi kasvojasi koko päivänä, älä myöskään laita kasvoille voiteita tai kosmetiikkaa - ei silmä- ja huulirajauksiakaan (voit käyttää ripsiväriä ja huulivoidetta). Saavu siis analyysiin puhtain kasvoin, sillä luonnolliset rasvaisuudet, epäpuhtaudet ja kiillot ovat analyysissä tärkeitä solumineraalien puutosten tunnusmerkkejä. Jos suinkin mahdollista, vältä syömästä kieltä värjäävää ravintoa, kuten marjoja, suklaata, kahvia, tms.

Muuta huomioitavaa:
Mieti, onko sinulla oireita (fyysisiä ja/tai psyykkisiä), joihin toivot helpotusta, ja jotka haluat mainita analyysissä, voit kirjoittaa ne valmiiksi ylös, jotta et unohda mitään tärkeää.

Nyt oletkin valmis! Antlitz-analyysi on ainutlaatuisen rikastuttava elämys, olet sydämellisesti tervetullut!

Miten voin hyötyä solumineraaleista?

Käyttäjien kertomaa...

Unenlaadusta: Nukut paremmin, siis syvemmin ja pidempään ja uni on virkistävää.

Mielialasta: Henkinen hyvinvointisi kohenee. Yhä useammin yllätät itsesi ajattelemasta myönteisesti. Monet kääntävät elämässään aivan uuden sivun ja aloittavat jotain ennen kokematonta.

Fyysisestä hyvinvoinnista: Energiasi lisääntyy ja tartut toimeen vitkastelematta. Päivän askareet sujuvat joutuisasti. Kiinnität enemmän huomiota ravitsemukseesi, haluat tarjota kehollesi parhaita mahdollisia rakennusaineita myös ravinnosta. Tahdot hoitaa fyysistä kuntoasi. Huomaat kehosi kiittävän hyvästä huolenpidosta.

Sanalla sanoen elämänlaatusi kohenee.

Antlitz-analyysi & solumineraaliterapia 1,5-2 h, hinta 90 euroa (sis. alv 24 %)

Ajanvaraus: Siirry tästä ajanvarauslomakkeeseen
Voit myös varata ajan puhelimitse tai sähköpostilla, ks. Yhteystiedot

Suosittelen lämpimästi!