Aromaterapia

Aromaterapia perustuu tuoksuvista kasveista eristettyihin aitoihin eteerisiin eli haihtuviin öljyihin, joiden vaikuttavia aineita ovat erilaiset kemialliset yhdisteet. Eteerisiä öljyjä on arvostettu suuresti ja niitä on osattu käyttää monipuolisesti eri tarkoituksiin jo vuosituhansien ajan.

Eteeristen öljyjen vaikutukset ovat moninaisia, mm. rauhoittavia, tyynnyttäviä, rentouttavia, virkistäviä, mielialaa harmonisoivia ja kohottavia, maadoittavia, ihoa hoitavia ja kauneudenhoitoa tukevia, elimistöä elvyttäviä ja tasapainottavia.

Eteeristen öljyjen käyttöalueita on runsaasti. Niitä voidaan käyttää yksinään esim. tuoksulampussa tai parfyymiöljyksi valmistettuna tai osana laajempaa kokonaisvaltaista hoitokokonaisuutta. Eteeriset öljyt vaikuttavat asiakkaan iholla ja huoneilmassa esim. aromaterapeuttisen hieronnan tai kylvyn aikana. Aromaterapeutti ohjaa asiakasta eteeristen öljyjen turvalliseen ja monipuoliseen käyttöön.

Aromaterapiahoito

Ennen hoitoa aromaterapeutti selvittää asiakkaan terveydentilan, lääkitykset, jne. myös mahdollisten hoidon vasta-aiheiden varalta ja tekee yksilöllisen hoitosuunnitelman. Jos aromaterapia ei sovi asiakkaalle, aromaterapeutti voi ehdottaa hänelle sopivaa hoitomuotoa.

Aromaterapeutti valitsee asiakkaalle sopivat eteeriset öljyt (tai kukkavedet, jos eteeriset öljyt eivät sovi asiakkaalle), joista aromaterapiahoidossa käytettäviksi valikoituu asiakkaan mieltymysten mukaisesti yksi tai useampi öljy (tai kukkavesi), jotka sekoitetaan pohjaöljyyn (yhden tai useamman pohjaöljyn sekoitus).

Aromaterapiahoito on koko kehon lempeä hierontahoito, joka rentouttaa täydellisesti mielen ja koko kehon elvyttäen samalla kehon pintaverenkiertoa ja imunestekiertoa. Hoidossa käytettävät pohjaöljyyn sekoitetut eteeriset öljyt ovat oleellinen osa hoitokokonaisuutta ja sen kasviterapeuttista vaikuttavuutta.

Hoitoon sisältyy lisäksi yrtti-merisuolajalkakylpy, lämpöpakkaukset, yrttiuutejuoma ja yrttitee.

Aromaterapia 1,5-2 h, hinta 60 euroa (sis. alv 24 %).

Ajanvaraus: Siirry tästä ajanvarauslomakkeeseen
Voit myös varata ajan puhelimitse tai sähköpostilla, ks. Yhteystiedot

Tervetuloa irtautumaan arjesta, rentoutumaan ja voimaan hyvin ihastuttavaan ja hoitavaan luonnollisten tuoksujen maailmaan!