Reiki / Energiahoito / Energialääketieteen hoitomenetelmät / Henkiparannus

Energiahoito & henkiparannus

Energiahoidon aikana välitän hoidettavalle Korkeimpien auttajien ohjaamana kaikkiallista hyvin korkeaa värähtelyä ja positiivista energiaa ja eheytän hänen bioenergiakenttänsä siten kuin on hänelle tarpeen ja sallittu. Energiahoidolla on lisäksi puhdistava, voimaannuttava, syvästi rentouttava ja rauhoittava vaikutus.

Energiahoitoni on myös henkiparannusta, koska Kaikkein Korkeimman suomana lahjana saan henkisenä avunvälittäjänä ottaa vastaan hoidettavalta hänen kehoistaan* henkisiä rasitteita ja karmallisia taakkoja, jotka ovat saattaneet hänet fyysisesti ja/tai psyykkisesti epätasapainoon. Usein näitä henkisiä rasitteita ja karmallisia taakkoja puretaan hoidon aikana myös hoidettavan menneistä elämistä, hänen ns. eetterisestä koodistaan. Tämä henkiparannus tapahtuu aina Korkeimpien auttajien ohjaamana Kaikkein Korkeimman Armosta ja Karman lakien sallimissa rajoissa.
(* fyysinen keho, eetterikeho ja tunne-/astraalikeho sekä korkeimmat henkikehot)

Energiahoito & henkiparannus hoitolassa
Hoitolassa antamani energiahoito on myös kehollinen hoito, koska teen sen aina rauhallisena ja lempeänä kosketushoitona. Energiahoidon lopuksi tasapainotan hoidettavan chakrat ja/tai perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaiset sisäelinparit selän vyöhykkeiltä.

Hoitoon sisältyy lisäksi yrttiuutejuoma ja yrttitee.

Energiahoito & henkiparannus kaukohoitona
Kaukohoito on erinomainen vaihtoehto, etenkin kun hoidettava asuu kauempana kotimaassa tai ulkomailla tai hän ei jostain muusta syystä voi tulla hoitolaan. Annan sähköpostitse ohjeet kaukohoitoon liittyen.

Hinnasto
Energiahoito & henkiparannus sopimuksen mukaan hoitolassa tai kaukohoitona, hinta 55 euroa (sis. alv 24 %).

Voit varata ajan energiahoitoon & henkiparannukseen puhelimitse, sähköpostitse tai ajanvarauslomakkeella.

Siirry tästä tekemään ajanvarauspyyntö.

Kaikkea hyvää sinne!


Muut Henkisen avunvälityksen palvelut: