Shiatsuterapia ja akupainallus

Shiatsu on Japanista peräisin oleva perinteinen koko kehon hoitomuoto, jossa erilaisin hoito-ottein (painalluksin, pyörityksin, keinutuksin, sivelyin, naputuksin, venytyksin, jne.) tasapainotetaan asiakkaan kehon meridiaanien eli akupunktuurikanavien energeettistä toimintaa ja puretaan energeettisiä tukoksia.

Shiatsuterapia ja akupainallushoito

Ennen hoitoa shiatsuterapeutti selvittää asiakkaan terveydentilan, lääkitykset, jne. myös mahdollisten hoidon vasta-aiheiden varalta ja tekee yksilöllisen hoitosuunnitelman. Jos shiatsuterapia ja akupainallus ei sovi asiakkaalle, shiatsuterapeutti voi ehdottaa hänelle sopivaa hoitomuotoa.

Shiatsu tehdään perinteisesti paksulla futon-patjalla ja asiakkaalla on hoidon aikana yllään luonnonkuituiset housut/trikoot, pitkähihainen paita ja sukat.

Akupunktuurikanavien lisäksi shiatsuterapeutti käsittelee joitakin akupisteitä erikseen hoidon aikana. Hän voi myös energeettisesti tasapainottaa asiakkaan selän heijastealueilta perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaiset sisäelinparit hoidon lopuksi.

Shiatsuterapeutti voi toteuttaa shiatsun suurelta osin myös ns. meridiaanivenytyksinä, jos asiakas toivoo itselleen aktiivisempaa osaa hoidossa.

Shiatsu rentouttaa syvästi ja purkaa kehoon kertyneitä jännityksiä, jotka usein tuntuvat erilaisina kiputiloina. Jälkeenpäin shiatsu energisoi mieltä ja kehoa. Myös urheilijat ovat kertoneet harjoittelun sujuneen erinomaisesti shiatsun jälkeen.

Hoitoon sisältyy lisäksi lämpöpakkaukset, yrttiuutejuoma ja yrttitee.

Shiatsuterapia & akupainallus 1,5-2 h, hinta 60 euroa (sis. alv 24 %)

Ajanvaraus: Siirry tästä ajanvarauslomakkeeseen
Voit myös varata ajan puhelimitse tai sähköpostilla, ks. Yhteystiedot

Tervetuloa kokemaan ihmiskehon akupunktuurijärjestelmän tasapainottamisen syvästi rentouttavat ja kehoa uudistavat vaikutukset!