Jalkojen energiaratahieronta eli psycho zone

Energiaratahieronta on lempeästi energiakanavia avaava syvärentoutusmenetelmä, joka perustuu vyöhyketerapiaan. Siinä jalkaterien energiaradat käsitellään rauhallisin, tasarytmisin sivelyin ja kevyin painalluksin. Hoidossa käytetään hoitavaa pohjaöljyä yksinään tai siihen sekoitetaan yksilöllisesti valittu eteerinen öljy tai kukkavesi.

Energiaratahieronta sopii lähes kaikille. Ennen hoitoa terapeutti selvittää asiakkaan terveydentilan, lääkitykset, jne. myös mahdollisten hoidon vasta-aiheiden varalta ja tekee yksilöllisen hoitosuunnitelman. Jos energiaratahieronta ei sovi asiakkaalle, terapeutti voi ehdottaa hänelle sopivaa hoitomuotoa.

Terapeutti valitsee asiakkaalle sopivat eteeriset öljyt (tai kukkavedet, jos eteeriset öljyt eivät sovi asiakkaalle), joista hoidossa käytettäviksi valikoituu asiakkaan mieltymysten mukaisesti yksi tai useampi eteerinen öljy (tai kukkavesi), jotka sekoitetaan pohjaöljyyn (yhden tai useamman pohjaöljyn sekoitus). Hoito voidaan mainiosti toteuttaa myös pelkästään pohjaöljyä käyttäen.

Hoitoon sisältyy lisäksi yrtti-merisuolajalkakylpy, jalkojen lempeä alkuhieronta, loppurentoutus, yrttiuutejuoma ja yrttitee.

Energiaratahieronta eli psycho zone 1,5 h, hinta 55 euroa (sis. alv 24 %)

Ajanvaraus: Siirry tästä ajanvarauslomakkeeseen
Voit myös varata ajan puhelimitse tai sähköpostilla, ks. Yhteystiedot

Tervetuloa kokemaan syvää rauhaa ja rentoutumaan täydellisesti!