Solumineraalit

Dr. Schüsslerin kehittämät solumineraalit ovat puhtaita epäorgaanisia luonnontuotteita, joiden kivennäisaineet saadaan Euroopan maaperästä.

Kaikki solumineraalien sisältämät kivennäisaineet, kalsium, kalium, rauta, magnesium, natrium, fluori, fosfori, kloori, rikki ja pii, ovat kehollemme elintärkeitä rakennusaineita.

Saksankielinen "Schüsslersalze = Lebenssalze" eli elämänsuolat kuvaa hienosti näiden elimistöllemme välttämättömien kivennäisaineiden merkitystä.
Dr. Schüsslerin solumineraaleissa kivennäisaine on hierretty maitosokeriin, puristettu tabletin muotoon ja pinnan kiillotus- ja liukastusaineena on käytetty perunatärkkelystä. Tabletit ovat gluteenittomia. Ne sopivat mainiosti diabeetikoille ja käyttö onnistuu myös laktoosi-intoleranteilta.

Dr. Schüsslerin solumineraalit imeytyvät lisäravinteista poiketen suoraan suun ja nielun limakalvoilta verenkierron kautta solujen ravinnoksi. Muista kivennäisaineista ne poikkeavat myös siinä, että hienojakoiset solumineraalit solu pystyy käyttämään suoraan hyväkseen, jolloin kehon paranemisprosessit käynnistyvät solutasolla, kehon yhdessä pienimmistä ja tärkeimmistä yksiköistä.

Solumineraalit ovat Dr. Schüsslerin kehittämää biokemiaa, funktionaalisia eli toiminnallisia aineita, jotka läpäisevät solukalvon, toimivat soluissa impulssin antajina ja vaikuttavat solun toimintaan ja aineenvaihduntaan ja sitä kautta elvyttävästi koko kehon elintoimintoihin.

Solumineraalien käyttö

Kehomme hyvinvoinnin perustana oleva solujen hyvinvointi toteutuu vain, jos soluilla on riittävästi niiden optimaaliselle toiminnalle ja aineenvaihdunnalle välttämättömiä rakennusaineita. Solumineraaleilla ei ole todettu olevan sivuvaikutuksia eikä yliannostuksen vaaraa.

Solumineraaleilla voimme hoitaa itseämme solujemme kautta turvallisesti ja luonnonmukaisesti. Solumineraaleja voi käyttää homeopatian, kukkatippojen ja muiden terapiamuotojen yhteydessä. Solumineraalit sopivat erinomaisesti koululääketieteen hoitojen tukihoidoksi, eikä mikään lääkehoito ole esteenä solumineraalien käyttämiselle.

Alati muuttuva elinympäristömme kuluttaa solujemme kivennäisainevarastoja, eikä köyhtynyt ruokamme aina pysty täyttämään solutasolla olevia kivennäisainepuutteita. Solumineraalit ovat turvallisia kaikenikäisille jo vauvaiästä alkaen. Ne ovat ehdottoman tarpeellisia paitsi aikuisille, myös kasvuikäisille lapsille ja ikääntyneille. Ja erittäin suositeltavia myös raskaana oleville sekä raskaaksi haluaville ja heidän puolisoilleen.

Itsehoito

Solumineraalit ovat kehollemme luonnollisia ja välttämättömiä aineita ja myös itsehoidossa turvallisia. Itsehoidossa voit solumineraaleilla hoitaa oireiden mukaan.

Antlitz-analyysiin perustuva hoito

Kasvoistasi Antlitz-analyysissä todetut kivennäisaineiden puutostilat eli asiantuntijan lukema henkilökohtainen resepti varmistaa kehosi kokonaisvaltaisen hoitamisen ja laajamittaisen hyödyn. Hoito on aina yksilöllinen, sillä käyttöön otetaan vain ne solumineraalit, joita kehosi sillä hetkellä tarvitsee.

Lisätietoa Antlitz-analyysistä
Valmistautuminen Antlitz-analyysiin