Antlitz-analyysi

Dr. Kurt Hickethier

Jo Dr. Schüssler osasi intuitiivisesti katsoa kivennäisainepuutokset potilaidensa kasvoista. Kuitenkin vasta Dr. Kurt Hickethier (1891-1958) kehitti 1900-luvun alkupuolella Dr. Schüsslerin kehittämään biokemiaan perustuvan Antlitz-analyysin. Siinä kasvojen ihon tutkimuksen avulla todetaan tutkittavan henkilön kehossa olevat kivennäisaineiden puutostilat. Antlitz-analyysin perusteella tehdään yksilöllinen hoitosuositus solumineraalien käytöstä.

Antlitz-analyysi on edelleen vain hyvin harvan osaajan harjoittama vanha taito. Keski-Euroopassa siihen on ryhdytty tarjoamaan koulutusta 1990-luvulta lähtien ja Suomessa vuodesta 2005.
Antlitz-analyysin tekeminen vaatii sekä taitoa tarkkailla että tehdä havaintoja. Antlitz-analyysi on vaivaton, kivuton, nopea ja edullinen tapa todeta kehossa solutasolla vallitsevat kivennäisaineiden puutostilat, joita voidaan hoitaa Dr. Schüsslerin solumineraaleilla.

Antlitz-analyysi selvittää luotettavasti, onko tutkittavalla henkilöllä kivennäisainepuutoksia, ja jos on, mitä ja miten suuria puutokset ovat. Resepti on kirjoitettu meidän jokaisen kasvoihin! Meidän tulee vain osata lukea se. Jo paljon ennen sairauden ja oireiden puhkeamista 12 solumineraalin puutostilat on tunnistettavissa kasvojen ihon tunnusmerkeistä. Niitä ovat mm. kasvojen ihon väri, paikalliset värimuutokset, rasvaisuudet, kiillot, rypyt ja ihon pinnan muutokset kasvoissa.

Soluissa olevat kivennäisainepuutokset eivät heti johda sairauden puhkeamiseen tai oireiden syntymiseen. Ihmisen organismi yrittää korjata sairaita soluja hakemalla verenkierrosta soluista puuttuvia rakennusaineita. Keho pystyy estämään sairauden puhkeamisen niin kauan kuin veressä on käytettävissä samoja kivennäisaineita.

Nykypäivän ihmisellä on keskimäärin 6-8 solumineraalin puutostila. Antlitz-analyysissä yksilöllinen hoitosuositus tehdään niistä solumineraaleista, joiden tunnusmerkit esiintyvät voimakkaimpina tutkittavan kasvoilla. Solumineraalikohtainen käyttösuositus on 1-10 tablettia päivässä. Joskus tablettien suuri annostus ihmetyttää, kun on totuttu lääkkeisiin, joita otetaan vain pieniä määriä. Solumineraalit eivät kuitenkaan ole lääkkeitä, vaan välttämätöntä ravintoa soluillemme. Lisäksi solumineraalit auttavat käynnistämään kehomme itseparannusvoimat ja saamme siten luonnon elämää ylläpitävät voimavarat toimimaan hyväksemme.

Ohjeet Antlitz-analyysiin valmistautumista varten